Pogledajte gostovanje vlasnika i osnivača tvrtke Agitator d.o.o Mate Gudelja mag.pharm. na televiziji Z1

Ovdje možete više saznati o prednostima i benefitima proizvoda na bazi bilja i čiste prirode koje nudi tvrtka Agitator d.o.o.

Liječenje fitoterapijom već danas pokazalo je visoku učinkovitost kod svih ljudi koji su u problemima sa svojim zdravljem.

S obzirom da je danas na snazi užurbani način života koji obiluje napornim i zahtjevnim radom, uz obilje odgovornosti na poslu, u obitelji, sve je više potraga za prirodnim proizvodima koji su svima nama potrebni kako bi sačuvali naš organizam od bolesti modernog doba uz pomoć drevne, stare i provjerene recepture i moderne farmaceustke tehnologije,  koja omogućuje standardizirane preparate kod kojih smo sigurni za njihov kvalitativni i kvantitativni sastav što omogućuje djelotvoronost, sigurnost prirodnog tretmana liječenja.

 

 

Svi naši proizvodi su bez nuspojava, te vraćaju organizam u zdravo stanje jer su upravo ciljani na svaki oblik bolesti ili stanja bolesti kod pacijenta, a najbitnije prilagođeni sastojcima iz čiste prirode koji su već dokazano učinkoviti u borbi protiv infekcija, upala pa i najgorih oblika bolesti poput raka.

 

Pogledajte DRUGO  gostovanje vlasnika i osnivača tvrtke Agitator d.o.o Mate Gudelja mag.pharm. na televiziji Z1 u emisiji RUBALA SHOW

PRVI DIO:

 

2 DIO:

Pogledajte TREĆE gostovanje vlasnika i osnivača tvrtke Agitator d.o.o Mate Gudelja mag.pharm. na televiziji Z1 u emisiji RUBALA SHOW

1.DIO

2. DIO